COMUNICAT PSD

In aceste momente triste pentru toata natiunea, este mai important sa ne gandim la ceea ce ne uneste, la dezideratele la care aspira toti romanii, de aici din tara si de pretutindeni.
Prin urmare, PSD anunta oficial ca nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei saptamani.
In aceste zile, cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale, drept pentru care PSD isi va suspenda toate actiunile politice prevazute pentru aceasta perioada si sa aratam respectul cuvenit.

––

PSD pregãteste miting la Deva. Se strâng rândurile împotriva „statului paralel”,  iar primarii si presedintii Consiliilor Judetene au, se pare, misiunea de a mobiliza lumea.
Sâmbãtã la Deva e miting si sunt anuntati mii de participanti. Ca sã vinã, primarii pun tara la cale.
Lucian Resmeritã, Dãnut Buhãescu, Mircea Bobora, Gheorghe Ile (gazda), Nicolae Dunca, Florin Nicolae, deci majoritatea greilor PSD din Valea Jiului au fost vãzuti luni, pe la 11,00, iesind din biroul lui Gheorghe Ile. Au spus cã au venit sã discute, iar Gheorghe Ile a dat o explicatie absolut inofensivã:
„I-am chemat sã îi vãd, sã nu uite cã sunt sãrbãtorile de iarnã si trebuie sã fim alãturi de cei de la Bucuresti, uniti mai mult ca oricând, cã vãd cã în România s-a dezbinat lumea mult si se vede o anarhie, nu democratie. Asta mã îngrijoreazã, pentru cã nu trebuie sã facã fiecare ce vrea în România. Au fost alegeri si trebuie sã îsi ducã la bun sfârsit mandatul si sã facã ce au promis cetãtenilor. Din acest motiv, sunt alãturi de ei si doresc sã facã legi pentru România. Nu dezbinare! De aia am fãcut Revolutie”, a explicat Gheorghe Ile, prezenta PSD-istilor grei din Valea Jiului.
Explicatia corectã a fost datã de Laurentiu Nistor. Pentru un ziar din Deva (Mesagerul Hunedorean), presedintele PSD Hunedoara a spus cã: „sunt multi cei care vor sã dezbine partidul. Sunt multi si din structurile statului si în alte partide politice care vor sã dezbine PSD. Premierul Mihai Tudose nu face parte din statul paralel”.
Sâmbãtã, 9 decembrie 2017, PSD Hunedoara organizeazã un miting împotriva statului paralel, asemenea manifestãri fiind programate si în alte orase din tarã. „Vom organiza un miting împotriva statului paralel în toate orasele din România. Va fi un semnal si pentru strãinãtate“, a spus Codrin Stefãnescu, secretarul general-adjunct al PSD. Cel mai probabil, primarii din Valea Jiului au misiunea de a aduna poporul pentru miting.
Diana Mitrache