Luminile se aprind de Mos Nicolae, la Vulcan

De ziua Sfântului Nicolae, administratia din Vulcan invitã copiii, dar nu numai pe ei, sã se bucure de luminile de sãrbãtoare.
Primarul spune cã miercuri se aprind luminile cu care a fost împodobit orasul în acest an, pentru ca sã intrãm astfel în atmosfera sãrbãtorilor de iarnã, cu zile scurte si nopti lungi, luminate feeric. „Mos Nicolae vine seara si miercuri, în data de 6 decembrie, dãm drumul iluminatului ornamental, asa încât toti copiii din Vulcan sã se bucure de Mos Nicolae. Am un principiu, cã fiecare sãrbãtoare îsi are sensul ei si mosul va veni încãrcat cu daruri în Vulcan”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Petrosani.
Zona centralã a orasului a fost împodobitã recent cu ornamente care vor lumina orasul pe toatã durata iernii. De aceastã datã, aprinderea luminitelor nu se va face cu mare fast si nici nu a fost pregãtit vreun spectacol.
Diana Mitrache

One thought on “Luminile se aprind de Mos Nicolae, la Vulcan

  • 6 decembrie 2017 at 04:45
    Permalink

    Asa, ia-le mintile cu margele si luminite ! Mai baga Dragnea vreun metru cub de bani si dam voturi la mafie. Ca-n restul tarii e crima si pedeapsa .Cat au costat becurile, consumurile, spuneti la lume ,hotomanilor. Cat e parandaratul? Primaria este pe cale sa devina cel mai mare angajator din Vulcan. Adica plimbatori de hartii, la dispozitia lui Ile. Cand o sa dispara actualii pensionari, din pensia carora traiesc si fiii si nepotii lor, o sa fie parloaga peste tot. Anina 2. Dar, la cata prostie este pe bulevardul Paulista, cred ca si-o merita din plin.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *