Dupã ce anul trecut primarul de la acea vreme, Cristian Resmeritã a fãcut ca municipiul Lupeni sã se situeze în rândul celor mai frumoase localitãti împodobite de sãrbãtori din tarã, municipalitatea din Lupeni va face din nou o surprizã frumoasã cetãtenilor.
Sâmbãtã municipiul Lupeni va strãluci din nou, iar primarul Lucian Resmeritã invitã cetãtenii municipiului Lupeni sã aprindã impreunã iluminatul festiv,  iar  magia sãrbãtorilor  va fi adusã de un frumos spectacol de colinde interpretate de îndrãgitul artist Dinu Iancu Sãlãjanu.
“Sâmbãtã, 9 decembrie, începând cu ora 17.30 vã invit în Parcul CAP din Lupeni, sã aprindem împreunã iluminatul festiv de sãrbãtori. Atmosfera de sãrbãtoare va fi întregitã de un frumos spectacol de COLINDE interpretate de DINU IANCU SÃLÃJANU, începând cu ora 18,00, spectacol prezentat de Ionut Drãgotesc, si, totodatã vã asteptãm si la  Târgul de Crãciun amenajat în parc”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã.
Târgul de Crãciun din municipiul Lupeni îsi va deschide portile începând de vineri, 8 decembrie, aducând cu sine atmosfera de poveste si sãrbãtoare.