10.000 de cadouri pentru copiii din Valea Jiului

Douã tiruri pline cu cadouri, sortate pe categorii  de vârstã, au ajuns în Valea Jiului. Vin din Germania si în aceste zile ajung la copiii ce au nevoie.  Nemtii vin, an de an, la noi cu cadouri, iar noi i-am gãsit chiar când descãrcau masinile si le sortau. „De obicei de Mos Nicolae vine acest convoi. Anul acesta sunt 14 nemti care au venit cu pachete fãcute de copii, pentru copiii din Valea Jiului. Sunt douã tiruri pline  de cadouri, aproximativ 10.000 de pachete, create pentru copiii din scoli si centrele sociale din toatã Valea Jiului”, a spus Alexandru Kelemen, reprezentant al organizatiei  Caritas din Valea Jiului.
O parte dintre  cadouri deja au ajuns la câtiva copii, iar restul vor fi împãrtite pânã de Crãciun, asa încât toti sã simtã cumva magia sãrbãtorilor. „Deja am început actiunea  de împãrtire. În primele sãptãmâni ale acestei luni suntem ocupati cu aceste actiuni. Aducem si noi bucuria pentru copiii de peste tot”, a mai spus Alexandru Kelemen.
Sunt 10.000 de copii care se bucurã si anul acesta de un mic cadou, frumos ambalat de un alt copil din Germania. Fiecare a pus în el ce a crezut cã va aduce bucuria. Magia sãrbãtorilor ajunge la toti, gratie unor oameni care, an de an, nu uitã de Valea Jiului, iar voluntarii de la Caritas sunt ajutoarele lui Mos Crãciun.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *