În luna decembrie, se împlineste un an de când, la nivelul operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului a fost insituit premiul ”Angajatul lunii”, urmat la scurt timp de cel pentru ”Colectivul lunii”.
Aceastã formã de competitie internã, colegialã între salariatii Apa Serv Valea Jiului a fost luatã pentru  stimularea implicãrii salariatilor în activitãtile specifice din cadrul operatorului regional de apã si canalizare, dar si pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.
”În obtinerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariatii firmei. De la cel mai mic muncitor si pânã la nivel de director, angajatii nostri au demonstrat cã atunci când vrei cu adevãrat sã-ti faci datoria la locul de muncã, munca de echipã se transformã în rezultate meritorii pentru întreaga firmã si, ceea ce ne multumeste mai mult, în cresterea calitãtii serviciilor pe care le oferim abonatilor nostri. Tot pentru a impulsiona mentinerea acestui trend dar si pentru a pãstra stacheta activitãtii salariatilor Apa Serv la aceleasi cote de interes ridicat, am decis sã insituim acest premiu special, menit sã recompenseze în fiecare lunã cei mai activi dintre angajatii nostri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricãrui angajat al Apa Serv nu doar atentia cuvenitã pentru munca prestatã, ci si evidentierea publicã a acestuia, dar si o primã semnificativã la salariul pentru luna în care a fost evidentiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Programul ”Angajatul lunii” si ”Colecivul lunii” a fost foarte bine primit de salariatii Apa Serv, în rândul acestora instituindu-se realmente o competitie pentru adjudecarea acestor premii.  În analiza efectuatã de echipa managerialã a Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna noiembrie, premiul de ”Angajat al lunii” revine urmãtorilor salariati:
STEFAN CONSTANTIN  – muncitor necalificat formatie exploatare retele întretinere retele apã canal sector apã-canal Uricani
BÂRCEA GABRIELA – laborant în cadrul statiei de tratare a apei Taia
GOMOI GABRIELA GENOVEVA – sef birou secretariat
Celor trei angajati, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomã prin care sã le fie evidentiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum si o primã în bani.
De asemenea, activitatea sustinutã efectuatã în interventiile pe retelele de apã si canal din municipiul Lupeni si orasul Uricani, dar si lucrãrile la extinderea retelelor de apã si canalizare cãtre noi consumatori din cele douã localitãti, au condus la decizia ca pentru titlul de ”Colectiv al lunii noiembrie”,  echipa de management sã încline balanta spre  Colectivul Sectorului Apã-Canal din Uricani, condus de Constantin Zaharia.
Din ”Colectivul lunii noiembrie al Apa Serv Valea Jiulu” mai fac parte: Zaharia Constantin, Maxer Ioan Aurelian, Sandru Adrian Lãscut, Agrigoroaie Dãnut, Filipas Alin, Ziub Iulian Robert, Stefan Constantin, Jimborean Vasile Marian, Pintea Vasile si Bejenaru Marian.
”Îi felicit pe angajatii nostri care îsi meritã pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna noiembrie. Iatã cã, dupã un an de zile, si acest program menit sã recompenseze activitatea salariatilor nostri si-a atins pe deplin obiectivele stabilite. Vom continua acest tip de competitie internã între salariatii Apa Serv si în anul urmãtor”, a declarat Costel Avram, directorul general al  Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presã S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani