România campioanã!

Programul „Campionii României în scoalã, liceu si universitate”, lansat în urmã cu o sãptãmânã de Ministerul Educatiei se bucurã de un real succes!
Proiectul îsi propune sã aducã în scoli, licee si universitãti personalitãti sportive, modele din sportul românesc, sportivi de performantã, campioni în sporturile practicate, pentru a prezenta importanta sportului si a educatiei fizice în dezvoltarea armonioasã. Potrivit oficialilor Guvernului, în decursul sãptãmânii, 37 de scoli, licee si universitãti din tarã, peste 4500 de beneficiari si 123 de sprotivi implicati în actiune au luat parte la campanie.
“Am gândit acest proiect, care face parte din programul de guvernare, pentru cã  avem cu totii responsabilitatea si datoria sã dãm încredere generatiei tinere, campionilor de mâine. Multumesc campionilor olimpici, mondiali si europeni, sportivilor de performantã, pentru implicare”, afirmat ministrul Tineretului si Sportului.
Sportivul petrosãnean Avram Iancu este unul dintre sportivii angrenati în programul derulat de Ministerul Educatiei, astfel cã astãzi (nr. marti) la ora 12.00, PROGRAMUL NATIONAL „CAMPIONII ROMÂNIEI ÎN SCOALÃ, LICEU SI UNIVERSITATE” ajunge la Colegiul Economic Hermes din Petrosani,  unde elevii se vor întâlni cu înotãtorul Avram Iancu. Acesta face parte dintre campionii României invitati sã sustinã prelegeri tinerilor români, în scoli, licee si universitãti.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.