Campionat deplorabil pentru Hercules Lupeni, care nu mai leagã nimic de ceva vreme. Diminuarea numericã si valoricã a lotului – plecãri, accidentãri, indisciplinã – a dus echipa într-o situatie pe care nimeni nu ar fi anticipat-o la început de sezon. Mereu cu scheme (!) improvizate si cu necunoscute înainte de meciuri Hercules Lupeni a devenit o victimã sigurã în majoritatea locurilor unde joacã. Nu insistãm acum, vom face o analizã a acestei situatii la final de tur, în retrospectiva turului de campionat.
–-
Hercules Lupeni – Inter Petrila 1-5 (0-2)
Hercules Lupeni: Nitu (’46 Dãneasã), Ciorâia, Buturcã, Pecsar, Ionascu, M. Pop, R. Moldovan, Stoicoiu, Tudoricã, Pârvulescu, Bosneag, antrenor: Dan Voicu
Inter Petrila: Gâmbutã, Tãian, B. Matei, Adi Câmpean (’64 Agapi), Keszeg, Torcos (’76 Marioane), Perje ( ’76 Cr. Duma), Al Duma, Pãduraru, M. Filip (’64 Bocu), Kali, antrenor: Adi Câmpean.
Spectatori: 50

JIUL, APROAPE DE O SURPRIZÃ!
• Jiul Petrosani s-a descurcat bine la Hateg, conducând cu 1-0 (gol A. Serban în min. 17), dar îl pierde pe M. Tutã în min. 53 (eliminat) si încaseazã douã goluri (autori Ov. Popesc, Cârdei), gazdele câstigând cu 2-1.
• Surprizã oarecum si la Uricani, Minerul învinge cu 2-0 (goluri Suvac si Mitican) pe mai titrata C.S.M. Vulcan.
• Scor asteptat în „Dealul Institutului”, Universitatea – C.S. Hunedoara 0-5  în prezenta a …25 de spectatori!?
GENU TUTU