Când Manole a deschis scorul în minutul 16, toatã lumea a crezut cã va fi un galop de sãnãtate pentru A.C.S. Sirineasa (viitoarea Jiul).  Dar oaspetii dau replici tãioase, Velici în minutele 29 si 37 având douã imense ratãri, datoritã unor fundasi debusolati, apoi portarul Mincã (min. 38) scoate o minge grea expediatã de Szabolcz Szekely. Dupã pauzã, forcingul de start apartine tot Sirinesei, care prin acelasi Manole se detaseazã la 2-0 (acel scor periculos…), Vezan (min. 62) se remarcã si el cu un sut  formidabil de la 30 m, parat de portarul Pãduraru si cam atât…
Vin golurile oaspetilor de 2-2 – gafe monumentale în apãrare, inclusiv la penalty, o nouã gurã de oxigen este adusã de Horumbã pentru 3-2, doar douã minute, un alt penalty comis aiurea de Ov. Popescu si visul invincibilitãtii s-a spulberat, 3-3. A fost un meci frumos, la care au contribuit ambele echipe, cu o dozã de implicare în plus pentru echipa de la Lugoj.
ETAPÃ BUNÃ PENTRU OASPETI
• Trei victorii si douã egaluri au obtinut oaspetii în penultima etapã a Seriei a 4-a • Gloria Lunca Teuz Cermei a fãcut scor la Deva, 5-2 cu echipa localã Cetate, care a condus cu 1-0 în minutul 15. • National Sebis a reusit o victorie la limitã la Filiasi prin golul lui Igor Basic. • Desi au deschis scorul în min. 48 cei de la Inter Bãlesti au pierdut acasã cu 1-2, prin douã goluri încasate în ultimele 7 minute.  • C.S.M. RESITA  a reusit un 0-0 la Ghiroda, sperând în continuare …  • A.C.S. Sirineasa, 3-3 aacsã cu C.S.M. Luogoj, rãmâne neînvinsã dupã 14 etape, având un avans de 9 puncte fatã de ocupanta locului 2 .

GENU TUTU