Doi proxeneti sunt cercetati sub control judiciar pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si proxenetism.
Un tânãr de 26 de ani, din Hunedoara, împreunã cu o tânãrã de 28 de ani, din Petrosani, sunt suspectati cã au sechestrat douã petrilence si le-au determinat sã se prostitueze într-un apartament din Deva. Suspectii au fost retinuti de politistii Biroului Investigatii Criminale Deva si sunt cercetati sub control judiciar. ”În urma cercetãrilor, politistii au stabilit cã cele douã persoane (un tânãr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara si o tânãrã de 28 de ani, din municipiul Petrosani), în perioada august-noiembrie 2017, ar fi determinat si ar fi înlesnit practicarea prostitutiei de cãtre douã tinere în vârstã de 20 de ani, din Petrila.
De asemenea, în perioada 20-23.11.2017, cele douã persoane nu ar fi permis celor douã tinere sã pãrãseascã apartamentul din municipiul Deva, ce a fost închiriat în scopul practicãrii prostitutiei”, spun reprezentantii IPJ Hunedoara. Cei doi au fost depusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã din cadrul Politiei Municipiului Deva, urmând a fi prezentati magistratilor în vederea luãrii mãsurilor legale. Suspectii riscã închisoarea pentru lipsire de libertate în mod ilegal si proxenetism.
Maximilian Gânju