Distractia periculoasã a unor minori lãsati nesupravegheati de pãrinti putea avea urmãri grave. Politistii din Petrosani au intervenit de urgentã.
Amuzamentul unor minori lãsati nesupravegheati de pãrinti se putea transforma într-o tragedie dacã politistii din Petrosani nu interveneau prompt. Totul s-a întâmplat în zona de nord a municipiului, pe DN 66. Mai multi copii, la adãpostul întunericului, aruncau cu pietre în autoturismele aflate în trafic pe drumul national iar unul dintre soferi a anuntat autoritãtile. Distractia a dus la avarierea usoarã a unui autoturism.
Alertat de incident, seful Politiei Petrosani a dispus ca o echipã sã ajungã de urgentã în zonã si sã ia mãsuri. Totodatã, în perioada imediat urmãtoare, politistii din Petrosani vor derula o serie de actiuni în cartierul respectiv prin care pãrintii sã constientizeze cã pot fi trasi la rãspundere dacã nu-si supravegheazã copiii.
Pe de altã parte, minorii care ar locui în zona strãzilor 1 Mai si Mãrãsesti nu sunt la prima ispravã ce poate fi extrem de periculoasã pentru soferi.
Maximilian Gânju