Lucian Resmeritã continuã proiectul “Lupeni, capitalã culturalã”, initiat de fostul primar Cristian Resmeritã. Autoritãtile locale de la Lupeni, în colaborare cu Teatrul Dramatic ID Sîrbu Petrosani îi aduc pe scena palatului cultural pe artistii Claudiu Bleont si Magda Catone.
Astãzi, Palatul Cultural din Lupeni va fi gazda Asociatiei Culturale Teatralis, care vã invitã la spectacolul „Un bãrbat si mai multe femei” din a cãrui distributie fac parte îndrãgitii actori Magda Catone si Claudiu Bleont, spectacolul va avea loc începând cu ora 17.00.
“Nu pot decât sã mã bucur cã proiectul nostru Lupeni Capitalã Culturalã a judetului, se bucurã de un mare succes. Pot spune cã  sala Palatului Cultural a devenit neîncãpãtoare chiar si la spectacolele la care cetãtenii municipiului Lupeni trebuie sã plãteascã costul biletului, ceea ce înseamnã cã oamenii îsi doresc culturã, doresc evenimente care sã le bucure sufletul si sã le îmbogãteascã bagajul de cunostinte si acest lucru este valabil atât în rândul adultilor cât si la copii. Spun asta pentru cã proiectul pe care noi l-am derulat în colaborare cu Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” în cadrul cãruia joia atât adultii cât si copii sunt invitati la teatru se bucurã de un real succes, sala este plinã a fost nevoie ca spectacolele sã se joace si de mai multe ori intro zi pentru cã numãrul doritorilor a fost foarte mare”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Luni, 27 noiembrieâ cetãtenii municipiului Lupeni sunt invitati din nou la teatru, la piesa  „Un bãrbat si mai multe femei” din a cãrui distributie fac parte îndrãgitii actori Magda Catone si Claudiu Bleont. Piesa de teatru se va juca cu casa închisã întrucât biletele au fost vândute în totalitate.
Monika BACIU