O sesizare primitã la redactie ne-a atras atentia prin prisma gravitãtii, dacã într-adevãr este adevãratã.  În fapt, ar fi vorba despre mai multe spatii comerciale situate pe strada Slãtinioara, adicã aproape în buricul târgului, care ar functiona ilegal.
Mai exact, este vorba despre spatiile comerciale care se aflã în imediata vecinãtate de complexul Aqua Palace, care desi desfãsoarã activitate economicã de ceva vreme în extrasele de carte funciarã figureazã ca fiind cu totul si cu totul altceva. Adicã, aceste spatii comerciale apar ca fiind constructii anexe cum ar fi garaj, magazie, mansardã, ori fundatie din piatrã si beton pentru locuintã.
În realitate, însã, cum se poate vedea si din fotografie, sunt magazine comerciale. Aceste magazine, dacã ar fi sã ne luãm dupã datele oficiale înscrise în cartea funciarã nu ar exista, deci, ori functioneazã ilegal, ori, proprietarii nu au trecut în cartea funciarã faptul cã, de fapt, sunt spatii comerciale si nu constructii anexe.

Luminã în acest caz poate fi fãcuta, însã, de organele competente care au emis autorizatiile de functionare. Este greu de crezut cã respectivele spatii comerciale nu au autorizatie de functionare si nu ar plãti impozitele si taxele aferente bugetului local. Sau sã plãteascã impozit ca si cum ar fi garaj, ori anexã, dar, în realitate acolo sã se desfãsoare o activitate economicã. Si, ca sã nu existe nicio umbrã de suspiciune asupra acestor societãti comerciale, solicitãm autoritãtilor competente sã verifice situatia si sã o clarifice.
Marius Mitrache