Gamiatricos si-a adjudecat un contract de peste 200.000 de lei la Complexul Energetic Hunedoara. Societatea s-a aflat în mijlocul unui scandal în ceea ce priveste stâlpii hidraulici furnizati minei Livezeni.
200 de stâlpi au fost refuzati în urmã cu vreo douã luni, din cauzã cã acestia nu aveau documente de provenientã. Abia dupã o lunã, Gamiatricos si-a ridicat stâlpii din curtea minei Livezeni. Acum, cei de la Gamiatricos furnizeazã Complexului Energetic Hunedoara ventile pentru stâlpi hidraulici.
“Ventilul este o parte componentã a stâlpului hidraulic cu circuit deschis care îndeplineste functiile de supapa de admisie, supapa de sigurantã si supapa de descãrcare. Descrierea detaliatã – în caietul de sarcini DG 8755/1/27.07.2017. Cantitatea minimã: 1.010 bucãti – Cantitatea maximã: 1.610 bucãti.; Valoarea estimatã fãrã TVA (numai în cifre): între 263.610,00 lei si 420.210,00 lei Valoarea minimã/lot reprezintã valoarea estimatã a prezentei proceduri (în functie de care se vor elabora si evalua ofertele) iar valoarea maximã reprezintã valoarea estimatã ce contine si valoarea posibilelor suplimentãri. Optiuni: Prelungire duratã contractului conform prevederilor art.160 din HG nr.394/2016”, aratã anuntul CEH prin care a atribuit societãtii Gamiatricos contractul în valoare de 233,007 lei fãrã TVA.
Societatea GAMIATRICOS din Bucuresti nu este strãinã la Complexul Energetic Hunedoara. Si-a schimbat doar denumirea. Gamiatricos este fosta SC Ginard. Societatea este patronatã de Gheorghe Coiculescu, nume cunoscut la societãtile de stat.
Monika BACIU