Când sunt gata lucrãrile la acoperisul pietei?

Comerciantii din Piata centralã de la Petrosani îsi pot reface profiturile în ultima lunã a acestui an. Administratia pietelor, dar si constructorul, au dat asigurãri cã toate lucrãrile la acoperisul ce a fost zburat de vânt vor fi gata pânã în luna decembrie, urmând ca toatã activotatea sã fie reluatã în interiorul halei. Mai ales cã a venit frigul, iar comerciantii de produse lactate, ca si cei care desfac carnea în boxele din interior, nu mai pot sta în frig.
„Din discutiile pe care le-am avut cu cei din conducerea pietei, dar si cu constructorul, în jurul datei de 1 decembrie, vor fi gata toate lucrãrile. Au fãcut mai repede decât era termenul programat, sigur, si la insistentele noastre, pentru cã vine zãpada. Pot spune cã s-au miscat bine si au avansat mult”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Primarul mai spune cã lucrãrile au fost executate, de aceastã datã, conform proiectului si sperã ca lucrarea sã fie una trainicã. În plus, au fost stipulate si în proiect clauze pe care constructorul le are de respectat, dacã acoperisul se va degrada înainte de termenul de garantei.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.