Camera de Comert si Industrie Hunedoara a organizat miercuri festivitatea de premiere a celor mai performante firme din judet, pe baza situatiilor financiare depuse de agentii economici pentru anul 2016, în cadrul Galei excelentei în afaceri: TOPUL FIRMELOR din judetul HUNEDOARA, Editia a XXIV-a, 2017.
În cadrul evenimentului Insemex Petrosani a fost premiat pentru performantele pe care le-a avut în domeniul sãu de activitate pentru rezultatele economico-financiare deosebite în anul 2016.
În fapt, INCD INSEMEX Petrosani a obtinut locul I în domeniul Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, grupa Cercetare-Dezvoltare în stiinte natural si inginerie, categoria Întreprinderi mijlocii.
Potrivit organizatorilor, evenimentul constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obtinut în fiecare an rezultate economice foarte bune.
La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.645 societãti comerciale hunedorene, societãti cooperative / organizatii cooperative, institute de cercetare si regii autonome, dintre care, dupã aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selectionate, conform metodologiei 2.675 de firme, 1.010 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. Cele mai bune 10 firme din judet au fost premiate în cadrul TOP 10.
La festivitatea de premiere au fost prezenti reprezentanti ai peste 60 de firme.