Universitatea din Petrosani le pregãteste studentilor o nouã provocare. Studentii Universitãtii Petrosani se vor întâlni cu reprezentantii unei firme de renume din domeniul industriei auto.
Întâlnirea va avea loc sãptãmâna viitoare, când studentii se vor întâlni cu reprezentantii societãtii cu sediul în Timisoara, pentru a-si testa cunostintele de inginerie mecanicã. La final, cei care au rãspuns corect vor fi premiati.
Facultatea de Inginerie Mecanicã si Electricã anuntã cã în data de 24 noiembrie, la universitate are loc o nouã editie a “Continental ContiEngineering”.
“Dacã esti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ti subiecte interesante pentru lucrarea de diplomã. Gãseste un profesor care este de acord sã îti coordoneze lucrarea în compania noastrã. Putem adapta tema initialã astfel încât sã îndeplinim cererea institutiei de învãtãmânt”, aratã pe site-ul companiei.
Evenimentul va avea loc în data de 24 noiembrie, începând cu ora 12:00 în amfiteatrul si se va desfãsura conform urmãtorului program. Între orele 12:00 – 12:45 va avea loc prezentarea generalã Continental, Prezentare Departament Powertrain Sensors & Actuators, iar între 13:00 – 14:00 studentii sunt îndemnati sã trãiascã experienta unui inginer Software Continental.
Acest eveniment va avea loc amfiteatrul 4 Aron Poantã. Actiunea va continua pânã în jurul orei 15:00.