AC.S. Sirineasa a deplasat la Tmisoara o asa zisã echipã a doua , echipa lui Dan Vasilicã stiind cã, oricum, la final de campionat, punctele cu juniorii bãnãteni nu conteazã în configuratia finalã a clasamentului.
Astfel, Mincã, Oct. Vasile, L.Iordache, Fl. Costea si Ionitã nu au fãcut deplasarea în Banat, echipa Petrosaniului jucând în formula: Gârlea – Lãzãrescu (Vezan), D. Lazãr, Oitã, Miroiu –  Gruia, Horumba, Oc. Popescu (Zaina), Cocinã – Manole (L.Roman), Mãrgãrit.
Chiar si asa, oaspetii au dominat meciul de la un capãt la altul, portarul gazdelor, Dobre, având 4-5 interventii salvatoare. Victorie lejerã, care însã, conform unui regulament ciudat, la final de campionat nu va conta, rezultatele echipei C.N.P. Timisoara urmând a fi anulate !?
O chestiune incorectã si de neînteles, în contextul în care toate echipele fac  deplasãri si cheltuiesc o grãmadã de bani pentru a juca la Timisoara cu o echipã care în final nu aduce nimãnui nici o satisfactie.
DOAR DOUÃ…
… echipe din seria a 4-a a Ligii a III-a au reusit o victorie în deplasare în a 13-a etapã : National Sebis a zdrobit cu 6-0 la Sibiu pe cei de la AFC Hermanndstat II, Sirineasa a învins si ea cu 1-0 la Timisoara echipa F.R.F.-ului, pe cei de la Centrul National de Pregãtire.
C.S.M. Resita nu renuntã la lupta pentru titlu, în schimb pentru CSU II Craiova lucrurile devin tot mai clare, a rãmas de „cãrutã”, la opt puncte distantã fatã de primul loc.
C.S.M. Lugoj vine în penultima etapã la Petrosani în postura de ocupantã a locului 3 (la 9 puncte distantã de lider), fiind echipa cu o singurã înfrângere în acest campionat.
Golgeteri
1 gol –  Baranyi –  Ghiroda
9 goluri – Sulea – Gloria Lunca
8 goluri – R. Cristian – Cetate Deva
7 goluri    – Vasinc – Soimii Lipova, Al. Popescu – CSU II Univ. Craiova, Bozian, Velici,          Negoescu – CSM Lugoj, Sulea – Gloria Lunca Teuz Cermei,  R.
GENU TUTU