Sub mesajul cheie: EURES poate oferi asistentã si consiliere persoanelor aflate în cãutarea unui loc de muncã în UE/SEE – Locuri de muncã sezonierã în AGRICULTURÃ – SPANIA – CAMPANIA 2018

Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara prin serviciul de ocupare EURES Romania oferã 800 locuri de muncã vacante în Spania – firma SUREXPORT (400 de femei si 200 de cupluri) pentru munca sezonierã în agriculturã (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea cãpsunilor, campania 2018 (nu se solicitã experientã).
Durata contractului de muncã este de aproximativ 3 luni, data estimatã de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe sãptãmânã împãrtite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnã care poate sã nu coincidã cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale diminetii.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile plãtibil la douã sãptãmâni prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare socialã.
Cazarea este asiguratã de angajator, iar muncitorul trebuie sã plãteascã 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plãteste primul transport de venire, iar firma plãteste întoarcerea, cu conditia ca muncitorul sã foloseasca mijlocul de transport oferit de firmã. Pretul primului drum se va recupera din primele salarii.
Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va contine urmãtoarele acte: cererea tip (se completeazã la sediul agentiei), copie act identitate, adeverinta medicalã „apt pentru muncã”.
Persoanele care doresc sã aplice pentru unul din aceste locuri de muncã trebuie sã se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Hunedoara din strada Piata Unirii, nr. 2, et. III, tel 0755999913.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.