Un bolovan urias s-a desprins dintr-un versant în Defileul Jiului si a blocat o arterã de  circulatie între Petrosani si Sadu.  Incidentul a avut loc pe timpul noptii de marti spre miercuri si drumarii s-au cãznit ore bune sã îndepãrteze rocã de pe carosabil.
Circulatia a fost dirijatã în tot acest timp, în zona denumitã Cârligul întors, unde a cãzut bolovanul si a opturat unul dintre sensurile de mers, într-un loc în care vizibilitatea este redusã. Din fericire, nu au existat evenimente nedorite, iar motivul principal pare a fi legat de precipitatiile care au cãzut în ultima vreme si care ar fi putut sã antreneze roca la vale. În zonã nu au fost necesarã montarea plaselor de sustinere a parapetilor, din cauzã cã acestia nu prezentau pericol, însã, se pare cã roca s-a desprins de undeva de sus si a cãzut pe carosabil, obturând astfel artera pe un sens de mers.
Politia rutierã a stat în zonã, pânã ce drumarii au reusit sã spargã roca si sã o încarce si au dirijat traficul, asa încât sã nu fie probleme.
Diana Mitrache