La data de 13.11.2017, în jurul orei 22:30, la sediul Politiei Orasului Petrila s-a prezentat un bãrbat în vârstã de 40 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul cã, în jurul orei 14:00,  fiica sa, Marusan Oana – Andreea, în vârstã de 17 ani (foto), a plecat de la unitatea scolarã la care studiazã (în municipiul Petrosani) si nu a mai revenit la domiciliu.
La momentul plecãrii de la domiciliu, minora era îmbrãcatã cu geacã de fâs de culoare verde închis, pantaloni blue-jeans de culoare albastru-deschis, bocanci de culoare roz si are asupra sa ghiozdan de culoare negru.
Semnalmente: înãltime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, ochi albastri, fata ovalã – alungitã, pãr blond pânã la nivelul umerilor.
În urma sesizãrii, politistii au demarat o serie de activitãti în vederea depistãrii minorei, fatã de care a fost solicitatã urmãrirea la  nivel national.
Persoanele care detin informatii utile anchetei, sunt rugate sã le furnizeze politistilor, apelând numãrul de urgentã 112 sau adresându-se celei mai apropiate unitãti de politie.