Promovate la Târgul de Turism al României

Editia de toamnã a Târgului de Turism al României va avea loc între 16 si 19 noiembrie 2017, iar la eveniment sunt iau parte sute de tur-operatori ori agentii de turism, dar si mai multe tãri care-si promoveazã zonele si obiectivele turistice atractive.
Obiectivele turistice din judetul Hunedoara vor fi promovate cu ajutorul institutiilor de profil subordonate Consiliului Judetean Hunedoara.
Târgul de Turism al României vine cu oferte avantajoase pentru vacante de Crãciun si Anul Nou, city-break-uri sau early booking pentru sejururi si excursii în sezonul primãvarã — varã 2018. Tour-operatorii propun pe parcursul celor patru zile de târg mii de pachete care vizeazã turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventurã.
Vizitatorii TTR vor gãsi pachete turistice avantajoase, potrivite oricãrui buget sau tip de cãlãtorie, cu discount-uri considerabile, gadget-uri si accesorii utile, adaptabile, în functie de tipul si scopul cãlãtoriilor, oferte si evenimente de promovare a diferitelor destinatii românesti, montane sau de pe litoralul Mãrii Negre.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *