SmartDreamers – proiect al Universitãtii Petrosani pentru studenti

Visãtori inteligenti, asa s-ar traduce noul proiect implementat de Universitatea din Petrosani. Institutia de învãtãmânt superior vine în sprijinul studentilor, al absolventilor, dar si al angajatorilor si a lansat o platformã online.
Aici studentii pot afla ce stagii de practicã sunt disponibile pentru ei, absolventii îsi pot gãsi locuri de muncã, iar angajatorii îsi pot prezenta oferta.
“Platforma de recrutare SmartDreamers, achizitionatã prin intermediul contractului de colaborare încheiat  în luna noiembrie 2017 între SmartDreamers Universities, pe de o parte si Universitatea din Petrosani, împreunã cu subunitãtile sale: Centrul de Consiliere si Orientare a Carierei si Centrul responsabil în relatia cu mediul socio-economic, pe de altã parte, este un instrument extrem de util, menit sã simplifice interactiunea dintre cererea si oferta de muncã. Platforma de recrutare SmartDreamers a lansat o aplicatie prin care studentii sã îsi gãseascã mai usor un intership în timpul facultãtii si un loc de muncã la terminarea studiilor”, spun reprezentantii Universitãtii din Petrosani.
Studentii, absolventii sau angajatorii interesati pot accesa http://www.upet.ro/jobs/, iar aici sunt disponibile toate ofertele.
“Aceastã aplicatie este usor de instalat pe site-ul Universitãtii, printr-un cod generat de accesare, nu existã costuri pentru universitate în ceea ce priveste participarea în proiectul SmardDreamers si, de asemenea, Universitatea permite gratuit posibilitatea companiilor de a publica anunturile de job dedicate studentilor. Toate acestea, pentru a simplifica accesul studentilor/absolventilor la cele mai bune locuri de muncã si intership-uri”, mai spun cei de la institutia de învãtãmânt superior din Valea Jiului.
Prin intermediul acestui proiect, Universitatea din Petrosani doreste sã devinã o punte de legãturã între mediul academic si mediul socio-economic, contribuind astfel la sporirea considerabilã a sanselor de integrare a absolventilor pe piata muncii
Monika Baciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.