Inculpatul  Ioan Simulea, acuzat ca a incendiat masina familiei primarului  din Vulcan a fost adus in fata instantei marti. La acest termen a participat si primarul Gheorghe Ile, care a sustinut ca judecatorii au admis, ca in acest dosar sa mai accepte câteva parti. „Nu a fost audiat inculpatul. Practic, s-a admis cererea ca in dosar sa fie parti si Farmacia Ile, firma de leasig, precum si firma de asigurari. Termenul viitor a fost propus pentru data de 28 august”, a declarat Gheorghe Ile.

 

Autoturismul de lux, un Audi A7, a ars ca o torta in toiul noptii.Masina ii apartine fiului primarului din Vulcan si are o valoare estimata la circa 70.000 de euro. Ioan Simulea a fost surprins de camerele de supraveghere ale farmaciei in fata careia era parcat.

Flacarile au fost observate noaptea, iar anchetatorii au apreciat ca, in urma incendiului, masina a fost distrusa in proportie de aproximativ 80 la suta.

Barbatul acuzat are 33 de ani si detine o mica afacere in municipiul Vulcan in domeniul confectiilor din piele. Anchetatorii au ridicat din cele doua apartamente ale sale mai multe cutii in care au fost depozitate probele adunate in urma perchezitiei domiciliare.

 Diana Mitrache