Mai erau zece minute, publicul se amuza relaxat de prestatia jalnicã a bãnãtenilor.
Era 7-0, dar toatã lumea  îsi dorea un gol marcat de Fl. Costea. Care avusese trei mari ocazii pânã atunci de a înscrie: în min. 22, sut în portar, în min. 68, de la 5 m, din nou sut pe directia portarului, min. 71, loviturã liberã de la 18 m, minge apãratã de portarul D. Radu. A venit însã descãtusarea din min. 81, când Fl. Costea a reusit, în fine sã dea golul dorit de public!
În rest, o echipã A.C. S. Sirineasa (viitoare Jiul 1919) care si-a hãrtuit (cã tot e la modã termenul…) adversarul, resemnat de multã vreme în ceea ce priveste latura de performantã a fotbalului. Învingãtorii au câstigat printr-o abordare serioasã a meciului, chiar dacã au întâlnit ultima clasatã.
IMPLICAT ÎN ATAC
Portarul de la A.C.S. Sirineasa a „somat” în meciul cu Becicherecu Mic, el fiind deseori surprins la distantã de poarta sa, asistând la tacurile coechipierilor sãi.
„FAULT” DE LA … „AMBULANTÔ!
Se contureazã primul meci pierdut la „masa verde”, National Sebis – Gloria Lunca Teuz Cernei 0-3, deoarece salvarea de la stadion  a plecat la o urgentã întârziind apoi douã minute (!) peste sfertul de orã regulamentar, motiv pentru care observatorul si arbitrii au considerat meciul închis.
ACSO Filiasi scor forfait, 3-0 cu AFC Hermanstadt 2.
Cetate Deva n-a arãtat nicio problemã cu C.N.P.-ul timisorean, scor 5-0, iar C.S.M. Resita nu renuntã, 1-0 la Lipova (gol Bresneni în min. 6).
C.S.M. Lugoj a învins cu 4-2 la Bãlesti, Gelu Velici reusind un hat trick pentru lugojeni.
C.S.U. II Craiova a învins cu 1-0 pe ACS Ghiroda, (gol Frãsineanu) mentinându-se la cinci puncte distantã de lider.
GENU TUTU