Apa Serv, societatea care distribuie apa si se ocupã cu sistemul de canalizare al Vãii Jiului, a anuntat cã nu va mai majora pretul apei.  Potrivit managerului Costel Avram, acum  societatea nu are niciun motiv sã mai creascã  costurile si singurul  obiectiv este acela de a atrage cât mai multi  beneficiari. Asta, gratie proiectelor ce sunt acum în derulare si care vor aduce firmei mai multi clienti, unii din zone mai îndepãrtate ale fiecãrui oras.
„Noi nu avem de gând si nu vom mãri pretul apei. Pentru ca firma sã meargã pe aceiasi directie, trebuie sã gãseascã noi beneficiari, cum, de exemplu, vom gãsi în Straja, unde s-a fãcut canalizarea, sau la Petrila, unde primãria a investit în zona Birãoni, si unde vor fi cam 70 de beneficiari. La Uricani, dividendele au adus la 12 familii apã si canalizare”, a precizat Costel Avram, director general SC Apa Serv.
Beneficiarii, însã, vor putea chiar sã dialogheze cu conducerea, în cazul în care au nevoie. Dupã ce a implementat plata prin POS, ori atentionarea prin sms, în cazul avariilor si întreruperilor programate, acum, cei de la ape spun  cã sunt gata de dialogul direct, prin internet.

„Vrem sã extindem comunicarea on-line, oferindu-le posibilitatea de a comunica astfel cu conducerea, prin intermediul unei pagini de pe site-ul societãtii. Eu vreau sã am discutii cu oamenii în direct, fãrã intermediari. Îmi asum si alte critici, dar si posibilitatea de a comunica prin WhatsApp, chiar dacã nu toti mã vor lãuda”, mai spune Costel Avram.
Apa Serv si-a extins retelele pânã în zonei izolate, acolo unde a reusit sã realizeze sistemele de canalizare si tot mai multi oameni, din diverse comunitãti, vin acum sã cearã racordarea la retea. Serviciile sunt mult îmbunãtãtite, iar din acest motiv, nici pretul nu va creste.
Diana Mitrache