Comunicat de presa / PSD SCADE BUGETUL VAII JIULUI CU ZECI DE MILIOANE

Guvernarea social-democrata lasa bugetele primariilor din Valea Jiului fara zeci de milioane de lei. Implementarea masurilor fiscale scade dramatic bugetele unitatilor administrativ-teritoriale si condamna Valea Jiului.

Asa-zisa revolutie fiscala a Partidului Social Democrat conduce Valea Jiului la o revolutie a saraciei. Dintr-o analiza a veniturilor intrate in bugetele locale ale localitatilor Vaii Jiului din impozitele platite reiese ca zona, si asa greu incercata tot prin “grija” PSD-ului va fi aruncata intr-o criza financiara. Cele sase administratii locale din Valea Jiului vor pierde circa 15 milioane de lei, cea mai mare diminuare a bugetului fiind la nivelul municipiului Petrosani. Cea mai mare administratie locala din Valea Jiului, Primaria municipiului Petrosani va fi pagubita de PSD cu circa 5 milioane de lei.  Noul cod fiscal adoptat de coalitia de guvernare PSD-ALDE,  prin scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, veniturile UAT-urilor vor scadea cu aproximativ 25%. PSD-istii lui Liviu Dragnea arunca primariile din Valea Jiului intr-o perioada neagra, in care investitiile vor fi drastic diminuate dupa implementarea noilor masuri fiscale. Aceeasi coalitie de guvernare pune bariera si in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene. Primariile din Valea Jiului nu vor putea atrage nici fonduri europene, pentru ca bugetele nu vor putea sustine cota de cofinantare a proiectelor.

Guvernul Mihai Tudose, prin masurile fiscale adoptate, afecteaza grav autonomia locala, subordonand financiar UAT–urile. Modificarile aduse Codului Fiscal de coalitia de guvernare PSD–ALDE va genera atribuirea clientelara a fondurilor publice generand coruptie.

Este o lipsa de viziune economica a PSD-ului, care vrea sa isi regleze balanta financiara bagand mana adanc in bugetele primariilor! 15 milioane de lei vor pierde primariile din Valea Jiului dupa implementarea “revolutiei fiscale”.

Este o nesabuinta a PSD-ului, care a marit salariile, iar apoi constata ca nu ii ajung banii si cauta sa implementeze masuri fiscale care secatuiesc bugetele locale!

Este un neinteres al PSD-ului fata de firmele private! O parte din aceste firme mici nu vor putea suporta aceste cresteri salariale din pix si vor disponibiliza personalul, vor lucra “la negru“ sau vor da faliment. Marele

risc este cresterea somajului  in randul muncitorilor fara calificare care lucreaza pe salariul minim!

Social-democratii condamna Valea Jiului la saracie, subdezvoltare si supunere politica fata de conducerea centrala!

Nu vom accepta aceste lucruri!

Presedinte PNL Hunedoara, Lucian Heius

Advertisements

3 comentarii la „Comunicat de presa / PSD SCADE BUGETUL VAII JIULUI CU ZECI DE MILIOANE

 • 12 noiembrie 2017 la 19:15
  Permalink

  Solutia este ca valea jiului sa nu mai voteze cu PSD !

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2017 la 06:52
  Permalink

  Nu mai votat cu PSD ca nu vrea Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean din Parang (motive ……) , drumul judetean Campu lui Neag – Valea de Pesti sau drumul national spre Herculane , investitii la EM Vulcan si EM Livezeni , ……

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2017 la 10:26
  Permalink

  USL, USL, USL!!!
  lasati vrajeala, ca sunteti frati de furaciuni cu psd-ul si frati de marsavii politice si zid de aparare in fata penalilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.