Consiliul de Administratie de la Apa Serv este ales în aceste zile si pânã în ianuarie, membrii lui vor fi nevoiti sã numeascã directorul Societãtii Apa Serv, care distribuie apa si se ocupã de canalizare în Valea Jiului.
Mandatul actualului director al Apa Serv expirã în ianuarie si, pânã în data 15, membrii CA sunt obligati sã desemneze conducerea. Pânã acum au fost desemnati 3 membri, mai trebuie 2 în Consiliul de Administratie.
„Mandatul Consiliului de Administratie al Apa Serv se încheie la 1 decembrie 2017. Adunarea Generalã a Actionarilor  a aprobat deja 3 membri pentru viitorul C.A. Cei 3 sunt: subsemnatul, Radu Sorin si Daniel Surulescu. Mai trebuie 2 membri. Conform procedurilor, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitarã face demersuri si, pânã pe 22 noiembrie, trebuie sã se înscrie pe celelalte douã posturi ”, a precizat Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.
Mandatul managerului expirã, însã, în luna ianuarie, iar dupã 22 noiembrie se va discuta cine va fi noul director.
„Ne vom întâlni cu A.G.A. pentru a intra într-un interimat. Începând cu data 1 decembrie, dacã A.G.A. va aproba, inclusiv eu voi ocupa aceastã functie interimarã, pânã când  se terminã toatã procedura de selectie a administratorului. Noi credem cã maxim în 15 ianuarie, noul C.A. al APA Serv si va alege  noul director general”, a mai spus managerul actual.
Costel Avram a fost unul dintre managerii care au adus firma care gestioneazã acest sistem pe profit si a dat dividende. În fiecare oras al Vãii Jiului s-au fãcut, ori se fac acum, lucrãri prin care este îmbunãtãtitã infrastructura si întreg sistemul de aductiune al apei si canalizarea, iar creantele au fost recuperate în mare parte de la datornici. Rãmâne de vãzut dacã noii membri ai AGA vor decide cã poate sã îsi continue mandatul de director general.
Diana Mitrache