Autorul crimei din Retezat, nemultumit de sentintã

Bãrbatul a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 13 ani de închisoare, pentru cã si-a ucis în bãtaie un rival.  Mihai Obreja  a atacat cu apel sentinta Tribunalului Hunedoara prin care a fost  condamnat la 13 ani de închisoare pentru comiterea infractiunii de omor. Individul individul nu si-a recunoscut fapta si considerã cã sentinta este nedreaptã.
Nemultumite sunt si rudele ciobanului ucis, dar si procurorii, toti considerând cã sentinta de 13 ani este prea micã în comparatie cu fapta comisã. Pe lângã închisoare, magistratii au mai decis ca Obreja sã plãteascã sotiei ciobanului pe care l-a omorât în bãtaie o despãgubire materialã de 8.516 lei si 50.000 euro daune morale. Ciobanul se aflã în arest preventiv si a încercat în mai multe rândurisã-i convingã pe judecãtori sã-l elibereze. Acesta este acuzat cã în vara acestui an si-a ucis un rival, în vârf de munte, în urma unui scandal pornit de la împãrtirea locurilor de pãsunat. Atunci, cinci ciobani s-au încãierat în zona Saua Paltina, din Retezat, iar cearta a degenerat într-o bãtaie în toatã regula.
Procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara au stabilit cã Mihai Obreja a lovit victima cu un corp contondent, (o bâtã cu un manson metalic în capãt) lovituri care i-au provocat moartea.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *