Mai multe gospodãrii de pe strada Serponi din Uricani vor fi racordate la sistemul de apã si canalizare. Investitia este realizatã de ApaServ Valea Jiului.  Investitia se realizeazã din dividendele acordate de ApaServ Valea Jiului, actionarilor. Astfel, banii se întorc în localitate sub formã de investitii care au menirea de a creste gradul de confort al populatiei.
“Am verificat stadiul lucrãrilor pe care Apa Serv le deruleazã si la Uricani, acolo unde din dividendele cuvenite actionarilor nostri din acest oras, am decis sã realizãm o investitie pentru gospodãriile de pe strada Serponi. Dupã cum am constatat, lucrãrile executate în regie proprie, cu angajatii operatorului de apã din Valea Jiului, sunt în grafic si sper cã, pânã la finalul acestei sãptãmâni, cele 12 familii care locuiesc pe strada Serponi din Uricani sã beneficieze de apã si canalizare. Mã bucur cã încã o promisiune pe care am fãcut-o beneficiarilor nostri, de data aceasta, din Uricani, e îndeplinitã cu succes”,  spune Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului.
La începutul acestui an, ApaServ Valea Jiului  a acordat dividende actionarilor, dar si salariatilor. Profitul a fost redistribuit, iar acesta se regãseste în investitiile care aduc un plus valoare societãtii de apã din Valea Jiului.
Monika BACIU