Ministerul Energiei trebuie sã trimitã instantei de la Curtea de Apel Craiova documentele care au stat la baza schimbãrii lui Ringo Dãmureanu din Consiliul de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara.
Presedintele Sindicatului Forta Legii, Ringo Dãmureanu se judecã cu ministerul de resort, dar si cu Complexul Energetic Hunedoara pentru faptul cã a fost schimbat din CA. Dosarul se judecã la Curtea de Apel Craiova.
“Se efectueazã adresã cãtre pârâtul Ministerul Energiei, pentru a se comunica dacã au existat,  sau nu, acte care au stat la baza emiterii Ordinului M.E.nr.088/ 02.05.2017 si, în caz afirmativ,  sã se înainteze aceste acte.  De asemenea, pârâtul Ministerul Energiei va comunica dacã s-a înregistrat si dacã s-a solutionat cererea formulatã de reclamant  în procedura prealabilã”, aratã solutia intantei.  Ringo Dãmureanu a fost  revocat din Consiliul de Administratie al CEH în data  de 3 mai. În locul acestuia fusese numit la acel moment Alexandru Prepelitã. La rândul sãu si acesta a fost revocat din calitatea de  membru al CA, în locul sãu fiind numit Mihael Melczer, fost director general al CEH.
Monika BACIU