Cal abandonat în stradã

Un cal a fost observat, de sãptãmâni bune, în Cartierul Aeroport în zona unei grãdinite si a blocurilor de acolo. Animalul, însã, nu a fost luat de nimeni, de  cel putin o lunã si jumãtate si si-a petrecut zilele si noptile în frig si ceatã.
Oamenii din zonã nu au stiut cui sã se adreseze, atâta timp cât  la noi nu existã Politia animalelor, dar l-au hrãnit si, uneori i-au dus apã. Animalul, însã, pare tot mai bolnav cu fiecare zi, iar starea sa de sãnãtate e pusã în pericol.
„E la noi prin cartier de cel putin o lunã si jumãtate. Stã în frig si cred cã, pe zi ce trece, e tot mai bolnav. Lumea l-a tot hrãnit, oamenii i-au dus si apã, însã pare cã  e foarte bolnav si nu stim cui sã ne adresãm”, au spus oamenii din zonã, care l-au observat.
Tocmai de aceea, politia a intervenit si angajatii institutiei au venit marti dimineatã în zona cu pricina. Calul maidanez a fost luat si dus o vreme în adãpostul în care, la Petrosani, sunt dusi si câinii maidanezi. Va fi îngrijit acolo si hrãnit, iar proprietarul lui, dacã va fi identificat, va fi amendat. Amenda este între 200 si 500 de lei, iar politia a demarat o anchetã, pentru a-l identifica pe cel care l-a abandonat în drum.
Diana Mitrache

2 thoughts on “Cal abandonat în stradã

 • 8 noiembrie 2017 at 06:24
  Permalink

  stapanul este un tigan sta inainte sa treci podul peste jiu la golgota pe dreapta

  Reply
 • 21 noiembrie 2017 at 11:51
  Permalink

  DUCETI L LA PARCO CAVALI DIN VULCAN POATE AU EI GRIJA

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *