CS Stiinta – ACS Tomitanii 15-26 / Studentii petroseneni desi învinsi au pãrãsit stadionul Stiinta în aplauzele suporterilor!

09-jmnhJucãtorii Stiintei au demonstrat atitudine si dãruire, dar aceste calitãti nu au putut compensa jocul si organizarea celei mai bune echipe care a jucat rugby la Petrosani în ultimii trei ani.  Echipa ACS Tomitanii, finantatã de Consiliul Judetean Constanta, având în componentã 10 jucãtori ce compun loturile de rugby Under-18 si Under-20 ale României, cu o medie de vârstã de sub 22 de ani, a deplasat la Petrosani un lot puternic si bine coordonat în teren de neo zeelandez-ul Johnny Sola (ex. RCM Timisoara) Stiinta a început cu mult curaj, dar a primit douã eseuri care au turnat plumb în picioarele jucãtorilor.
Jocul oaspetilor a fost unul organizat dar si destul de dur si a cauzat sapte schimbãri fortuite în lotul gazdelor, care s-au vãzut lipsite pe parcursul jocului de pilierul Vlad Popa (entorsã de umãr), uvertura Florin Tandea (luxatie de umãr), puternicii jucãtori de lina a doua Andrei Barbu (loviturã maxilar) si Alin Sofian (entorsã de gleznã), talentatul fundas Remus Zaharescu (arcada spartã), pilierul Pârvu Bogdan (entorsã de gleznã) si aripa Ionitã Nistor (entorsã de gleznã).
Studentii au strâns din dinti si au terminat meciul în aplauzele spectatorilor finalizând o frumoasã fazã de atac cu un eseu transformat. La gazde am remarcat din nou dãruirea si efortul lui Adrian Mihalachi si Mirel Popescu dar si experienta lui Ciprian Cãplescu si Alexandru Lupu. Scorul de 15-26 pentru oaspeti îi obligã pe studenti sã presteze un joc inteligent în ultima partidã a turului de la Buzãu. Clasamentul este foarte strâns, primele 5 echipe având între 15 si 20 de puncte, ceea ce ne dã sperante sã credem cã studentii vor accede în play-off.

3 comentarii la „CS Stiinta – ACS Tomitanii 15-26 / Studentii petroseneni desi învinsi au pãrãsit stadionul Stiinta în aplauzele suporterilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.