Un sofer a fost grav rãnit în urma unui accident rutier produs pe DN 66A, între municipiile Vulcan si Lupeni. Cel care a provocat accidentul rutier este cercetat penal.
Circulatia rutierã în vestul Vãii Jiului a fost blocatã timp de câteva zeci de minute, miercuri noapte, dupã ce douã autoturisme s-au tamponat frontal iar unul dintre soferi a rãmas captiv între fiarele contorsionate. O echipã de descarcerare din cadrul Gãrzii de Interventie a Pompierilor Lupeni a reusit sã-l scoatã pe sofer si dupã ce i s-a acordat primul ajutor, a fost dus de un echipaj SMURD l-a Spitalul de Urgentã Petrosani. Medicii au stabilit cã victima a suferit mai multe rãni, însã viata nu-i este pusã în pericol.
”Un bãrbat în vârstã de 50 de ani, din municipiul Petrosani, în timp ce conducea un autoturism pe DN66A (pe raza municipiului Lupeni), din directia de mers Lupeni spre Vulcan, a pãtruns pe sensul opus, tamponând frontal autoturismul condus de un tânãr în vârstã de 25 de ani, din municipiul Lupeni”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Maximilian Gânju