Vântul din seara de duminicã a zburat din nou acoperisul aceluiasi bloc ce abia a fost reconstruit recent, cu banii locatarilor. Constructia se afla pe o suprafatã de aproximativ 100 mp, pe strada Nicolae Titulescu din localitate, la blocul E Sud. Este vorba despre un acoperis care a fost reabilitat recent, iar primarul a chemat din nou firma care a reconstruit acoperisul.
”Vântul puternic a  luat o parte din acoperisul care a fost montat de cãtre o firmã anul. Acum am  convocat Comitetul de urgentã si am dispus mãsurile de a înlãtura, împreunã cu pompierii, tablele care  pot sã cadã. Solicitãm firmei care a executat lucrarea sã vinã, cã s-a întâmplat ceva de a fost zburat de vânt”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Blocul a fost acoperit în baza unui proiect al FRDS destinat zonelor foste miniere si a costat nu mai putin de 165.000 de dolari.  Proiectul a fost finalizat, în 2012 si garantia a expirat în vara anului trecut, dar în noiembrie 2016 a zburat din nou. Atunci, locatarii au strâns 6.000 de lei si restul de bani l-a pus primãria, dar lucrarea a fost din nou prost efectuatã.
Diana Mitrache