Mai multe strãzi din orasul Petrila vor fi refãcute. Autoritãtile locale fac demersurile necesare în vederea demarãrii lucrãrilor.
Drum de interes local
Autoritãtile locale de la Petrila au demarat procedurile pentru reabilitarea carosabilului spre Molivis. Astfel se achizitioneazã “servicii de dirigentie de santier pentru obiectivul refacere drum de interes local din domeniul public al orasului Petrila, L=1,7 km – rupt corp drum”.
“Durata prezentului contract este pânã la receptia la terminarea lucrãrilor, cu prelungire automatã,  în cazul suplimentãrii perioadei de executie a lucrãrilor, dar fãrã platã suplimentarã”, aratã contractul.  13.824,91 lei fãrã TVA au alocat autoritãtile locale de la Petrila  pentru dirigentia de santier.
Este vorba de strada Mesteacãnului, str. Voislova si strada Molivis din orasul Petrila.  Totodatã, pentru alte trei strãzi din satul Târici se achizitioneazã  servicii de dirigentie de santier. Pentru aceste strãzi autoritãtile au alocat suma de 8.226,81 lei, fãrã TVA. În acelasi context, va fi reabilitat si un pod distrus. Este vorba de un pod distrus în cartierul Muncii.
Monika BACIU