Douã autoturisme s-au tamponat frontal pe DN 66 la iesire din satul Merisor, într-o zonã periculoasã, plinã de serpentine. În urma accidentului trei persoane aflate în cele douã autovehicule au fost rãnite, douã dintre ele suferind rãni grave. Accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte  mari în conditiile în care soseaua era alunecoasã din cauza ploii.
”La fata locului am gãsit douã autoturisme implicate într-un accident cu trei victime. Doi dintre rãniti au fost dusi la Spitalul de Urgentã Petrosani cu un echipaj SMURD si o Ambulantã SAJ. Am intervenit pentru înlãturarea pericolului izbucnirii unui incendiu si dupã efectuarea cercetãrii la fata locului de cãtre politisti, am spãlat carosabilul în zona accidentului dat fiind faptul cã au fost scurgeri de ulei si se puteau produce si alte evenimente”, a declarat seful Gãrzii de Interventie a pompierilor din Baru Mare.
Un alt treilea rãnit a primit îngrijiri la fata locului si a refuzat transportarea la spital. Politistii  au deschis un dosar penal pe numele soferului vinovat si fac cercetãri pentru vãtãmare corporalã din culpã.  Pe segmentul de drum cu serpentine din zona Merisor au loc accidente rutiere aproape zilnic,  iar localnicii spun  cã soferii gonesc fãrã a tine cont de limita de vitezã si sfârsesc  în parapetii de  protectie ori chiar în gospodãriile situate în apropierea drumului.
Maximilian Gânju