Fãrã termoficare pentru localnicii din Vulcan

Niciun locatar din Vulcan, chiar dacã se numãrã printre ei si fosti mineri ce au gratuitãti si ar putea beneficia de agent termic de la Paroseni, nu va primi în aceastã iarnã cãldurã în sistem centralizat.  Asta a decis administratia localã, împreunã cu cei din conducerea CEH, desi  prefectul judetului Hunedoara Fabius Kiszely le-a cerut sã acorde sprijin populatiei. Datoriile sunt de 11 miliarde de lei vechi, acumulate în timp de cei care nu si-au achitat întretinerea în iernile trecute, iar asta a determinat administratia sã dea cãldurã doar în scoli, la spital si la o fabricã din apropierea unitãtii  medicale.
„Am solicitat agent pentru institutiile publice pentru cã putem garanta, noi primãria, cã si achitãm cantitatea de energie consumatã la obiectivele noastre. Dãm cãldurã la liceu, spital, Scoala nr 6 si Centrul Sansa, Scoala nr 4, fabrica de canapele, sediul societãtii de termoficare si scoala nr 5 si grãdinita  aferentã. Toate aceste obiective vor avea cãldurã si, în momentul de fatã, lucrãm la repunerea în functie a tuturor instalatiilor de la aceste obiective”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, în timpul sedintei de Consiliu Local în care au fost aprobate tarifele pentru aceastã iarnã. Complexul Energetic Hunedoara le-a dat ultimatum celor de la Vulcan sã îsi achite facturile, însã, iarna trecutã, totul a fost în zadar. Nici retelele nu sunt realizate complet si populatia nu va primi cãldurã de la Termocentrala Paroseni în aceastã iarnã, decât la Petrosani.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Fãrã termoficare pentru localnicii din Vulcan

 • 26 octombrie 2017 la 19:47
  Permalink

  daca sar schimba tevile de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor atunci ar deveni RENTABILA termoficarea in valea jiului

  Răspunde
 • 26 octombrie 2017 la 20:40
  Permalink

  acest primar ,nu este primar pentru locuitori orasului vulcan , este un primar a interesiilor de avarie sa nu aiba probleme, in rest locuitori orasului vulcan pot sa moara ,dar sa invie cand il voteaza, asa a facut si cu aleile de la blocurile ,f7, f6 ,f4, f5,a pus un excavator sa vina sa ne faca gropi, ca sa stea apa sa avem lacuri de acumulare, si sa ne rupem picioarele cand ducem gunoiul la contaier,,, in rest vai de noi, si buna stare pentru el ,cu pensie mare ,salar mare ca primar,si multe alte

  Răspunde
 • 27 octombrie 2017 la 15:05
  Permalink

  dar pe alee muncii? nimic? blocurile sociale sunt goale? noi ce dracu facem? dam 800 lei/ luna pe curent?

  Răspunde
 • 28 octombrie 2017 la 14:56
  Permalink

  Chiar la inceputul iernii,bravo bah,ati bagat zona in saracie si acum ii lasati pe oameni sa inghete.Dar banii irositi pe tot felul de firme capuse cand ii recuperati bai?la cat se ridica pierderile acolo? si la complexul energetic si la primarie.Nesimtiti votati de habarnisti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.