Indivizii sunt judecati pentru furt calificat si complicitate dupã ce au fost prinsi în flagrant de politisti în urma unei actiuni de amploare.
Gruparea de hoti era formatã din Dolcu Marius Sorin, Oltean Vasile Liviu, Narita Florin si Tod Viorel Octavian, toti din Valea Jiului, si a atacat mai multe societãti comerciale atât din judetul Hunedoara cât si din Bihor si Arges.  Pentru prinderea suspectilor a fost  formatã o echipã de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Arges, Brigãzii Operatiuni Speciale Pitesti si Alba Iulia, dar si din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Hunedoara. Politistii i-au vânat pe cei patru si au reusit sã-i prindã în flagrant, dupã o tentativã de furt dintr-o societate comercialã de pe raza comunei Baru.
Politistii au mai  stabilit cã în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., cei în cauzã au spart o altã societate de de pe raza orasului Mioveni, judetul Arges, de unde au furat tigãri. Cei patru sunt si autorii unei alte spargeri comisã în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c.. Si atunci au furat mai multe tigarete de la o  societate de pe raza localitãtii Hidiselu de Sus, judetul Bihor.
Prejudiciul creat de cei patru se ridicã la circa 31.000 de lei. Suspectii, trei din municipiul Vulcan si unul din Lupeni, au fost arestati si trimisi în judecatã pentru furt calificat.
Maximilian Gânju