Din nou o partidã de importantã pentru echipa de la Petrosani, confundatã deja ca „Jiul”, sunt asteptate câteva mii de suporteri din toatã Valea Jiului la meciul care va întãri pozitia de lider a echipei de la Petrosani.
UN FOTBAL SPRE NORMALITATE
Sãptãmâna trecutã un grup de 20 de pensionaricoordonati de domnul Nutu Jurca au avut la dispozitie un autocar care i-a dus la meciul de la Ghiroda. Pe durata deplasãrii li s-a asigurat  tot confortul: hranã, apã, cafea. „Cei din conducerea echipei noastre au spus  astfel de actiuni vor continua si cã vor fi si alte surprize în cursul acestui campionat. În plus, termenul de A.C.S. Sirineasa dispare, toate demersurile fiind ca echipa sã fie Jiul Petrosani” a precizat Nutu Jurca.
„VOM READUCE JIUL LA LOC DE CINSTE”
Noul antrenor al echipei de la Petrosani, Dan Vasilicã (40 de ani)
Noul antrenor al echipei ce activeazã  la Petrosani este detinãtor al licentei UEFA A din acest an. El a fost antrenor la International Bãlesti începând cu anul 2010 si pânã în prezent. În anul 2017 a fost si pe postul de preparator fizic al echipei Pandurii Tg. Jiu. “Am venit la Petrosani sã pun umãrul la acest proiect ambitios de a readuce aceastã zonã de traditie a fotbalului în liga secundã. Avem un grup de jucãtori valoros, care prin ambitie si muncã va reusi sã repunã din nou Petrosaniul pe o treaptã superioarã a fotbalului românesc.”, a conchis antrenorul
GENU TUTU