Complexul Energetic Hunedoara achizitioneazã servicii de întocmirea/ elaborarea documentatiei pentru obtinerea/revizuirea autorizatiei integrate de mediu pentru CEH S.A. – Sucursala Electrocentrale Deva si Sucursala Electrocentrale Paroseni.
Aproape 30.000 de lei pun la dispozitie cei de la Complexul Energetic Hunedoara pentru reactualizarea documentatiilor.
“Întocmirea/elaborarea documentatiei pentru obtinerea/revizuirea autorizatiei integrate de mediu pentru CEH S.A. – Sucursala Electrocentrale Deva si Sucursala Electrocentrale Paroseni, conform caietelor de sarcini. Lotul 1 – Întocmirea documentatiei pentru obtinerea Autorizatiei Integrate de Mediu conform Legii 278/2013 privind emisiile industriale  pentru Sucursala Electrocentrale Deva. Serviciul consta în întocmirea – Formular de solicitare revizuit, conform modelului din Ordinul 818/2003 (cu modificãrile si completãrile ulterioare) pentru aprobarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu si Raport de amplasament revizuit, întocmit în conformitate cu prevederile Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu, aprobat prin Ordinul MMGA nr. 36/2004. Lotul 2 – Elaborare documentatie revizuitã în vederea obtinerii autorizatiei integrate de mediu (Sucursala Electrocentrale Paroseni) Serviciul consta în întocmirea: – Formular de solicitare – conform modelului din anexa 1 la Ordinul 818/2003 (cu modificãrile si completãrile ulterioare); – Raport de amplasament (atât pentru  centrala termoelectricã cât si pentru depozitele de zgurã si cenusã), întocmit în conformitate cu prevederile Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a  autorizatiei integrate de mediu, aprobat prin Ordinul MMGA nr. 36/2004”, aratã anuntul  de achizitie.
Tocmai pe autorizatiile integrate de mediu se baza Complexul Energetic Hunedoara atunci când a  formulat cererea de suspendare a procesului dintre Garda de Mediu si Termocentrala Mintia.
Monika BACIU