Liberalii spera sa provoace si demisiile parlamentarilor PDL

Parlamentarii PNL si-au scris demisiile, dar deocamdata nu le-au inaintat.  Hartiile oficiale sunt pastrate in mapa, la partid, pana cand se va lua o decizie comuna a  partidelor care compun USL.  Printre parlamentarii acre deja si-au scris demisiile se numara si hunedoreanul Bogdan Timpau, care a precizat ca „toti parlamentarii PNL si-au scris demisiile si sunt la dispozitia partidului in cazul in care se va lua decizia sa facem acest pas, dar trebuie sa ne consultam cu celelalte partide din USL”.

Timpau este constient de faptul ca prin  demisia doar a parlamentarilor din USL nu vor provoca alegeri anticipate, asa cum se doreste, ci doar alegeri partiale, dar spune ca se bazeaza pe responsabilitatea parlamentarilor PD-L, care spera sa faca acelasi pas alaturi de ei.   Nu vrea vrajitoare si vraci in Parlament  Deputatul PNL este de parere ca PD-L trebuie sa inteleaga ca, pe fondul acestei emotii negative a populatiei impotriva partidului de guvernamant, niciuna dintre masurile care va fi luata de Executiv nu va fi imbratisata de populatie. Iar PD-L ar putea sa scada atat de mult in sondaje, incat sa nu mai intre deloc in parlament.

„Eu, sincer, nu imi doresc sa dispara PDL de pe scena politica, pentru ca va genera intrarea in Parlament a tot felul de vindecatori, de vrajitoare, pana la Partidul OTV. Daca nu intra PDL si USL nu va lua 99%, pe un vid generat de o astfel de cadere cine poate intra? UNPR, dan Diaconescu Direct…Nu aceasta este solutia unei democratii stabile, iar eu imi doresc stabilitate democratica in Romania”, a explicat Bogdan Timpau, care a subliniat ca nu si-ar dori sa faca parte in nici un caz dintr-un partid care ar avea 99% din optiunile de vot. „Imi doresc ca PDL sa faca pasul in spate si sa ramana la 10 – 15 procente”, a conchis politicianul.

Carmen Cosman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.