Petre Nica, topograf suprafatã la mina Lonea

Petre Nica s-a mutat la Mina Lonea. Acesta va ocupa postul de topograf suprafatã, în cadrul exploatãrii miniere, care anul viitor urmeazã a fi închisã.  Petre Nica, fost director general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, s-a transferat la Mina Lonea. Cei de la unitatea minierã, parte a Complexului Energetic Hunedoara vor decide ce post i se cuvine, în functie de pregãtire.
„E plecare la cerere, iar prin decizie trece la Lonea pe un post  conform cu pregãtirea profesionalã”, spun surse din cadrul CEH.
Dupã ce nu a mai fost director general adjunct, Petre Nica a ocupat functia de inginer sef investitii în cadrul societãtii.  Cele douã posturi de director general adjunct existente la CEH  pânã în primãvara acestui an au fost desfiintate de Consiliul de Administratie.
Nica a dat în judecatã societatea pentru faptul cã i s-a desfiintat postul de director general adjunct, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Hunedoara.
Sursele noastre spun cã Petre Nica urmeazã sã îsi înceteze activitatea la Complexul Energetic Hunedoara, acesta plecând prin disponibilizare. Petre Nica a fost presedintele Sindicatului Muntele, pânã anul trecut, când în data de 2 noiembrie a fost numit director general adjunct.
Monika BACIU

Un comentariu la „Petre Nica, topograf suprafatã la mina Lonea

  • 25 octombrie 2017 la 12:03
    Permalink

    …nICA ? Asta chiar nu merita nimica… Nici macar pomenit! Sint doua feluri de conducatori : pe unii ai asteapta posteritatea, in timp ce pe altii, gen nICA, ai asteapta pompele funebre ! Si uite asa, se alege praful de cariera execrabila a acestui tradator complexat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.