Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã, a semnat un  contract care va aduce peste 66 miliarde vechi pentru municipiul Lupeni.
„Împreunã cu Ministerul Dezvoltãrii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene  am semnat  contractul de finantare prin Programul National de Dezvoltare Localã etapa a II-a al proiectului ,, Modernizare strãzi, drumuri si trotuare” din municipiul Lupeni în valoare de 6.600.000 lei”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã.
Programul National de Dezvoltare Localã etapa a II-a este un program vital pentru dezvoltarea localã  si regionalã. PNDL reprezintã principalul  program national de finantare pentru infrastructura localã si are la bazã  principiul conform cãruia în fiecare localitate din tarã trebuie sã fie  asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sãnãtate, educatie, apã – canalizare, energie termicã si electricã, inclusiv iluminat public,  transport / drumuri, salubrizare, culturã, culte, locuire si sport