Premierul, în vizitã electoralã, înainte de campanie

Campania  electoralã  a început, oficial, în Deva, duminicã, însã premierul Mihai Tudose a gãsit o portitã si a spart gheata,  pentru ca alegãtorii sã tinã cont de PSD si promisiunile acestui partid, si a venit cu douã zile mai repede.
S-a pozat prin piata din Deva, a cumpãrat ceva de prin Mall, dar a refuzat sã rãspundã dacã a plãtit  cu cardul sau cash, si a purtat presa aiurea prin cotloane. Fãrã niciun  program bine stabilit, fãrã informatii concrete, PSD l-a purtat de colo – colo, pânã l-a adus  la Petrosani.
Teoretic, sâmbãtã era vânzolealã pe la CEH, locul în care s-a perfectat întâlnirea cu premierul,  ca si la unul dintre  restaurantele din zonã, unde se pregãtea masa si unde premierul Tudose se grãbea sã-si potoleascã foamea. Asa se face cã declaratia sa a durat fix douã minute, cu tot cu instalarea la microfon si cu scuzele de rigoare, cã a cam întârziat la discutii.  Ca a fost o vizitã  electoralã a fost clar, cum clare sunt si promisiunile fãcute acum, cu iz electoral, în conditiile în care a vorbit despre redeschiderea unor mine, lucru imposibil, dacã întrebi un specialist.
Tot staff-ul PSD i-a fost alãturi, de la senatori, la deputati si secretari de stat, din judet si din Valea Jiului si nimeni nu a vorbit deloc despre campania de la Deva, unde Mircia Muntean trebuie înlocuit si, sperã cei de la PSD, cu unul propus de ei si importat peste noapte.Executivul a stabilit, prin hotãrâre, calendarul actiunilor din cuprinsul perioadei electorale: campania electoralã începe cu 15 zile înainte de data alegerilor,  pe 22 octombrie, si se încheie pe 4 noiembrie, ora 7,00, asa încât vineri erau, cu sigurantã, în afara perioadei legale.  Guvernul a stabilit,  premierului nu i-a pãsat.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Premierul, în vizitã electoralã, înainte de campanie

 • 22 octombrie 2017 la 20:18
  Permalink

  Redeschiderea de Mine este o minciuna dar speram ca vor acorda bani de investiti la EM Vulcan si EM Livezeni pentru a deveni rentabila huila din valea jiului

  Răspunde
 • 22 octombrie 2017 la 21:58
  Permalink

  Bai „Minerii vaii jiului”esti un mare dobitoc si de o prostie rara.Tare as vrea sa te cunosc,sa vad unde aduni atata prostie.Daca in cap inseamna ca ai capul cat Parangul.

  Răspunde
 • 23 octombrie 2017 la 08:10
  Permalink

  Vrem investiti la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  Răspunde
 • 23 octombrie 2017 la 17:03
  Permalink

  Pt.Mineri si Minerii Vaii Jiului ori esti prost ori esti prost,nu vezi sau nu vrei sa vezi ca e pe duca mineritul,esti credul sau pupincurist de postezi in fiecare zi ….realitatea e alta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.