Gara din Lupeni a îmbrãcat hainã nouã

Gara din municipiul Lupeni a fost reabilitatã, dupã ce ani de zile starea avansatã de degradare a atras numeroase critici administratiei lupenene din partea localnicilor precum si a celor care tranzitau localitatea.
Administratia localã a fãcut numeroase demersuri cãtre Compania Nationalã Cãi Ferate Române SA, prin care au atras atentia conducerii acesteia cã obiectivul aflat în proprietatea lor afecteazã  imaginea orasului, dar constituie si un pericol la siguranta cetãtenilor, iar într-un final si-au gãsit solutie. Conducerea Sucursalei Regionale Cãi Ferate Timisoarã de care apartine acest obiectiv, a demarat lucrãrile de renovare a Gãrii din municipiul Lupeni  si municipalitatea din Lupeni se poate mândri acum cu ea. Proaspãt renovatã aceasta completeazã ansamblul clãdirilor reabilitate din Centrul Vechi al Lupeniului .
“Nu pot decât sã mã bucur pentru faptul cã cei din conducerea Sucursalei Regionale Cãi Ferate Timisoarã au înteles sã dea curs solicitãrilor noastre de a renova clãdirea gãrii care se aflã în proprietatea lor, aflatã la intrarea în oras starea avansatã de degradare a acesteia  aducea un grav prejudiciu de imagine localitãtii noastre, pentru care noi facem eforturi foarte mari sã o modernizãm, pe de altã parte constituia si un pericol public pentru cetãtenii care stãteau în preajma ei, având în vedere cã aici este o statie de maxi-taxi pentru transportul în comun.
Doresc  sã multumesc conducerii  Sucursalei Regionale Cãi Ferate Timisoarã , pentru faptul cã la renovare acestia au respectat paleta de culori indicatã de noi pentru a se încadra în ansamblul de clãdiri din zona Centrului Vechi al Lupeniului. Vreau sã informez cetãtenii cã nu ne vom opri aici si vom face demersuri pentru cã trenul sã circule din nou prin Lupeni, având în vedere cã celor care fac naveta la si de la Lupeni, li se alãturã  si un numãr din ce în ce mai mare de turisti care vin sã viziteze Statiunea Straja”, a declarat primarul Lucian Resmeritã.

One thought on “Gara din Lupeni a îmbrãcat hainã nouã

  • 18 octombrie 2017 at 20:25
    Permalink

    Dar Gara Petrosani ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *