De astãzi, artera principalã din Vulcan se închide circulatiei si acolo va avea loc Târgul cu produse de toamnã. Zeci de producãtori din mai multe zone ale tãrii sunt asteptati sã îsi desfacã marfa, pe tarabe.  Administratia localã le acordã spatiile necesare si sperã sã vinã cât mai multi, acum, când fiecare gospodinã cautã produsele pentru conserve, la preturi cât mai bune.
„La fel ca în fiecare an, pregãtim acest târg de produse traditionale, ce a fost si la Petrosani, sãptãmâna trecutã. Noi am ales sã organizãm cu forte proprii, ca la nedeie, asa cã orice comerciant poate sã vinã aici, de joi, pe Bulevardul Mihai Viteazul. Îi asteptãm pe cât mai multi si am luat legãtura cu foarte multi, care au promis cã vin”, a spus Cristian Merisanu viceprimar municipiul Vulcan.
De la pâine, la legume, fructe si produse din carne, ori lapte, toate vor fi cu grijã aranjate pe tarabele din zona centralã a municipiului Vulcan. Sunt si  producãtori care vor veni cu must proaspãt, cu fructe de sezon, cu legume, cu brânzã, cascaval, ori cu produse din carne si fiecare ofertã va fi tentantã, exact ca la Petrosani, unde comerciantii, veniti chiar si din Sibiu, ori Maramures au vândut tone de produse create dupã retete traditionale.
Diana Mitrache