SI TU POTI DEVENI SALVATOR!

Ministerul Afacerilor Interne organizeazã, în premierã, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la scolile de agenti si subofiteri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Scolii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civilã “Pavel Zãgãnescu” Boldesti. Astfel, tinerii care doresc sã urmeze o carierã militarã pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascãlilor de prestigiu ai unitãtii de învãtãmânt aflatã în subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgentã. Beneficiarii unui sistem de învãtãmânt la cele mai înalte standarde, de conditii optime pentru servirea mesei, odihnã si studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, pânã la data de 05 decembrie a.c., la sediile inspectoratelor pentru situatii de urgentã din localitãtile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofiteri de pompieri si protectie civilã si 25 de posturi de maistri militari auto.Din totalul locurilor alocate viitorilor subofiteri de pompieri si protectie civilã, candidatilor de etnie romã le sunt alocate douã locuri în cadrul scolii.
Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13–21 ianuarie 2018, perioadã în care candidatii vor parcurge contravizita medicalã, probele sportive si testul scris pentru verificarea cunostintelor.
Anuntul de concurs si alte detalii privind desfãsurarea admiterii (conditiile de înscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs, tematica si bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgentã – www.igsu.ro, site-urile inspectoratelor pentru situatii de urgentã, respectiv pagina Scolii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civilã  “Pavel Zãgãnescu” Boldesti.
Activitatea de recrutare a candidatilor se realizeazã la sediul Inspectoratului  Judetean pentru Situatii de Urgentã „Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara.
Pentru înscriere si detalii sunati la 0254/214220 sau 214221 – Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã  “Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara, Serviciul Resurse Umane (tel. Interior 153) sau la sediul unitãtii din Deva, strada George Cosbuc, nr. 26.
De asemenea, pompierii hunedoreni vor prezenta oferta educationalã în ceea ce priveste admiterea la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civilã „Pavel Zãgãnescu” Boldesti, sesiunea de admitere ianuarie 2018, în cadrul „Bursei locurilor de muncã pentru absolventi” organizatã de Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara – Piata Unirii, nr. 2, Deva, în data de 20 octombrie 2017.
INSPECTOR SEF, Lt.col VIOREL DEMEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.