Pe terenul de la Lonea, Inter Petrila, campioana en titre a învins cu 3-0 pe Dacia Orãstie (autori Bocu, Duma, Mares), chiar dacã ultimele 23 de minute a jucat cu un om minus, prin eliminarea lui Perse. C.S.M. Vulcan a condus cu 2-0 (goluri (I. Bob, Vajda) în meciul cu Jiul Petrosani, oaspetii reusind egalarea prin A. Serban si Tuta. Liderul la zi, C.S. Hunedoara, a surclasat în deplasare cu 10-1 (Al. Marcu a marcat 4 goluri) pe Aurul Certej. Minerul Uricani a reusit prima victorie în actualul sezon 4-0 cu Univ. Petrosani autori fiind Suvac, Tulpea, D. Scurtu si Tâmpu. Dupã un 1-1 la pauza, Retezatul Hateg a învins cu 3-1, autori Ov. Popesc, Dragoescu si Sg. Maier resp. Mot.
CINE RÂDE LA URMÃ…
Lupeniul a început bine acest joc, cu douã mari ocazii semnate Gavrilã (min. 6) si R. Moldovan (min. 10), între ele, însã, notând si bara Devei (min. 9). Surprinzãtor, oaspetii deschid scorul în min. 33, aspect însã ce-i conecteazã pe jucãtorii Lupeniului, care atacã furibund în ultimele minute ale primei reprize, soldatã cu douã mari ratãri – R. Moldovan, min. 40 M. Pop, min. 41 – dar si cu un avantaj de 2-1 la pauzã.
La reluare, sub bagheta lui Andrei Harangozo, cel mai bun jucãtor de pe teren, Lupeniul practica un joc perfect, marcând trei goluri frumoase, ba chiar permitându-le ratarea unui penalty (min. 85), când sutul lui Alin Gorgan este apãrat de portar!

Hercules Lupeni – Cetate II Deva 5-1 (2-1)
Hercules Lupeni (antr. Dan Voicu):
Dãneasã – Sipos (min. 69 Tudoricã), C. Pescar, Bosneag, Stoicoiu – Buturcã, Moldovan, M. Pop, Gavrilã (min. 82 Gorgan) – A. Harangozo, Pârvulescu.
Cetate II Deva (antr. Daniel Haidiner):
– Stanci – Razmiritã, Val. Bogdan, Poenar –  Ternã, Pap, Pavel, Cervicescu – Gheata, Leucian
Arbitru:
Sergiu Stancu – Orãstie
Obs. A.J.F.:
Florin Bulgaru
Spectatori:
200
Golurile:

0-1: Leucian din penalty el fiind cel faulatat.
1-1: Gavrilã la o gafã a apãrãrii;
2-1: A. Harangozo dupã o suitã de driblinguri;
3-1: A. Harangozo din actiune;
4-1: Tudoricã din actiune personalã
5-1: R. Moldovan din pasa lui A. Harangozo

GENU TUTU