Municipiul Vulcan a fost premiat în cadrul Galei Administratie.ro

Modernizarea centrului vechi al municipiului Vulcan nu a trecut neobservatã, la nivel national. Cetãtenii Vulcanului au fost beneficiarii directi ai acestui proiect implementat de municipalitate. |
Satisfactia edililor este atunci când proiectele realizate sunt vizibile si la nivel national. Asa se face, cã municipiul Vulcan a fost premiat în cadrul Galei Administratie.ro.
“Am fost premiat din nou, în numele administratiei din Vulcan, pentru proiectele realizate în 2016. Alãturi de prefecti, subprefecti, presedinti sau vicepresedinti de consilii judetene, primari si viceprimari din toatã tara, am participat la Bucuresti la galã celor mai bune proiecte de anul acesta. Felicit întreg colectivul din Primãria Municipiului Vulcan, (un plus pentru echipa de proiecte din cadrul compartimentului tehnic), pentru efortul depus în slujba cetãtenilor”,  a spus Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.
Peste 30 de institutii din administratia centralã si localã si-au prezentat în cadrul Galei Administratie.ro cele mai importante proiecte realizate în 2017. La evenimentul  organizat pe 12 octombrie, la Ramada Bucharest Parc, au participat peste o sutã de persoane, reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, precum si ai mediului de afaceri.
Municipalitatea de la Vulcan a atras atentia cu proiectul „Reabilitare Infrastructurã rutierã Cartier Traian, municipiul Vulcan, judetul Hunedoara”. Pentru Cartierul Traian au fost depuse 2 proiecte spre finantare, respectiv, Reabilitare Strada Traian, municipiul Vulcan, judetul Hunedoara si Modernizare strãzi si alei pietonale în zona Cartier Traian, municipiul Vulcan, judetul Hunedoara.  astfel, proiectul privind reabilitare Strada Traian, municipiul Vulcan, judetul Hunedoara a avut o valoare de 1.597.395,52 lei, în timp ce proiectul modernizarestrãzi si alei pietonale în zona Cartier Traian, municipiul Vulcan, judetul Hunedoara a costat 2.196.620,86 lei. A treia fazã a proiectulului, respectiv modernizare strãzi si alei pietonale în zona Liceu – Centru Vechi, municipiul Vulcan, judetul  Hunedoara a costat 1.820.662,37 lei.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.