C.S.N. Resita, cu noul antrenor Daniel Oprita la cârmã, a învins cu 2-1 la Inter Bãlesti, de a fost condusã cu 1-0 pînã în min. 48, resitenii trecând pe locul.
Ex-lupeneanul Robert Cristian a înscris al doilea gol pentru deveni în meciul Cetate Deva – A.C.S. Ghiroda 2-0.
Scorul etapei s-a înregistrat la Sibiu, unde echipa localã A.F.C. Hermannstadt a învins cu 3-0 Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, A. Pop fiind singurul jucãtor al etapei cu o dublã.
A.C.S. Sirineasa (Jiul) Petrosani – C.S.U. II Craiova 2-0 (1-0)
FLORIN COSTEA, DEBUT REMARCABIL LA PETROSANI
Derby-ul Seriei a 4-a din Lunca Jiului a atras vreo 2.000 de spectatori în tribune. Si credeam cã spectatorii n-au avut ce regreta. ACS (Jiul) se impune din start, calitãtile de fost golgeter al României ale lui FL. Costea se remarcã de la primul gol. O reprizã în care gazdele încearcã sã-si conserve rezultatul, ceea ce le reuseste.
La reluare, elevii lui Gabi Mangalagiu se impun printr-un joc avântat, cu o mare ocazie (min. 53) a lui Fl. Costea care ia la tintã portarul craiovean, Mincã (min. 56) scoate si el un sut a lui Frãsineanu, Zaina (min.65) are o mare ocazie, Vezan vine cu douã actiuni (min. 75) cu un sut razant si (min. 85), lovituri de la 30 m în portar. De apreciat combativitatea gazdelor pânã la final, efortul ofensiv fiind rãsplãtit cu golul de 2-0, impunând astfel dupã 8 etape un lider autoritar în Seria a 4-a, cu opt puncte avans.
V.I.P. –uri la meci
La aceastã partidã au fost prezente câteva nume cu rezonantã în fotbalul românesc. Astfel, în staff-ul Craiovei a fost, în calitate de director sportiv, fostul international Nae Ungureanu apoi Gheorghe Constantin zis „Costicã Vâlcea”, fost international, aflat acum în staff-ul  Sirinesei (Jiului) si ca invitat al patronului Nicu Sarcinã, Dãnut Coman, fostul portar al Rapidului, în prezent presedinte la Astra Giurgiu.

GENU TUTU